Tooted märksõnaga burrata juust (10)

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja Stracciata - juust

Burrata ja stracciata
Burrata Pugliese

Burrata Pugliese

Burrata Pugliese on värske ja kreemjas juust, mis on tüüpiline Itaalia piimatootmise traditsioonile. Valmistatud kõrge kvaliteediga piimast, eristub burrata oma pehme ja võise südame poolest, mis on ümbritsetud õhukese mozzarella kihiga. See juust on ideaalne nautimiseks üksi või koos värskete tomatitega ja tilga oliiviõliga, rõhutades seeläbi selle delikaatset ja ainulaadset maitset. Burrata on suurepärane valik neile, kes otsivad autentset ja rafineeritud kulinaarset kogemust.
Munanuudlid

Munanuudlid

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega, ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Burrata di Puglia

Burrata di Puglia

Burrata Pugliast.
Figliata - juust

Figliata - juust

Figliata
Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella

Suitsutatud bufala mozzarella
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Liha tortellini mignon on Itaalia kulinaaria traditsiooni meistriteos, Emilia-Romagna gastronoomia kultuuri sümbol. Taigen rullitakse välja minimaalset paksust, andes neile väikestele ja elegantsetele tortellinidele ainulaadse kerguse ja õrnuse. Täidis on tasakaal liha, keeduhamstri, mortadella ja näpuotsatäie muskaatpähkliga. Iga koostisosa on valitud ja doseeritud, et tagada intensiivne ja maitsev lõpptulemus.
Munade Tagliatelle

Munade Tagliatelle

Munanuudlid on pikk pasta vorm, mis on tuntud kogu maailmas oma tekstuuri, maitse ja suuruse poolest. See on emilia köögi sünonüüm, olles äärmiselt mitmekülgne ja seda saab kasutada lugematutes valmististes. See sobib ideaalselt ragù (lihakaste), seenekastme või trühvlikastmega ning on sama maitsev ka lihtsate tomatikastmetega.
Sardi raviolid

Sardi raviolid

Suured sardi raviolid on täidetud ricotta (pehme juust) ja sidruniga ning kehastavad Vahemere maitse lihtsust ja puhtust, pakkudes värsket ja rafineeritud kulinaarset kogemust. See raviolo esindab täiuslikku harmooniat ricotta magususe ja pehmuse ning sidruni värske tsitruselise maitse vahel, mis on suletud õrnasse pastataignasse.
Mustad oliivid

Mustad oliivid

Mustad oliivid